یازدهمین طرح از مجموعه پوستر سرافرازان ، تقدیم به شهید عزیز امیر سپهبد علی صیاد شیرازی.
توضیحات بیشتر در مورد مجموعه پوستر سرافرازان در اینجا
نمایش کل مجموعه پوستر سرافرازان در اینجا
پیش نمایش طرح (کلیک کنید)
دریافت سایز اصلی پوستر : DOWNLOAD
زندگی نامه امیر سپهبد علی صیاد شیرازی:
شهید پس از پیام امام خمینی(ره) مبنی بر شناسایی نیروهای مخلص ارتش طاغوت، شناخته شد و به خاطر توان بالای سازماندهی اش مورد توجه حضرت امام و یاران انقلاب اسلامی قرار گرفت. وی پس طی دوره تخصصی توپخانه در آمریكا با درجه ستوان یكم و سمت استادی، در مركز آموزش توپخانه اصفهان به تدریس پرداخت و در همان شرایط به عنوان عنصری حزب اللهی در جهت سازماندهی نظامیان انقلابی فعالیت خود را آغاز كرد و تلاش های وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساماندهی ارتش و ساختار نیروهای مسلح متجلّی از مهمترین اقدامات او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و برپایی غائله كردستان، می توان به تهیه طرح های عملیاتی كه منجر به شكستن حصر شهرهای سنندج و پادگان های مریوان، بانه و سقز شد، اشاره كرد.
شهر سنندج با تشكیل ستاد عملیات مشترك ارتش و سپاه پاسداران توانست پس از 21 روز مقاومت و دفاع از سوی مدافعان خویش ، كاملاً از تصرف و تسلط كردهای ضد انقلاب خارج شود. پس از تحقق و اجرای موفق این طرح ها، شهید صیادشیرازی، با دو درجه ارتقاء ، با درجه سرهنگ تمامی به فرماندهی عملیات غرب كشور منصوب شد.
وی در آخرین ماه های ریاست جمهوری بنی صدر به دلیل برخورداری از روحیه انقلابی و مقابله با خیانت های او از سمت مذكور عزل گردید و پس از آن تا عزل بنی صدر و فرار مفتضحانه او به فرانسه به دعوت شهید كلاهدوز در ستاد مركزی سپاه پاسداران به خدمت پرداخت. شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی پس از خلع بنی صدر، برای پایان دادن به ناهماهنگی ارتش و سپاه در آن دوران، قرارگاه مشترك عملیاتی سپاه و ارتش را راه اندازی كرد و به عنوان فرمانده ارشد در آن قرارگاه مشغول به فعالیت شد.
در مهر ماه سال 1360 به پیشنهاد رئیس شورای عالی دفاع از سوی امام خمینی(ره) به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منصوب شد. در این منصب فرماندهی نیروهای ارتش اسلام در عملیات های پیروزمند ثامن الائمه، طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس را بر عهده داشت.ی اد فاتح بزرگ فتح المبین و بیت المقدس فراموش ناشدنی است. چرا كه فتح المبین و بیت المقدس از یاد نرفتنی است.
عملیاتی كه سرنوشت جبهه های اسلام علیه كفر را به پیروزی رقم زد و مسیر و روند جنگ تحمیلی را در مسیر پیروزی ارتش اسلام قرار داد. ایشان در 23 تیرماه 136 طی حكمی از سوی حضرت امام خمینی(ره) به عضویت شورای عالی دفاع منصوب شد. در متن حكم حضرت امام خطاب به آن بزرگمرد چنین آمده است: « برای فعال كردن هرچه بیشتر و بهتر قوای مسلح كشور ضرورت دارد از تجربه اشخاصی كه در متن مسایل جنگ بوده اند، استفاده هر چه بیشتر بشود، بدین سبب سركار سرهنگ صیادشیرازی و وزیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تا پایان جنگ به عضویت شورای عالی دفاع منصوب می نما یم.»
به دنبال مسئولیت خطیر شهید صیادشیرازی در شورای عالی دفاع، با درخواست رئیس شورای عالی دفاع و موافقت حضرت امام خمینی(ره) در مردادماه سال 1365، مسئولیت فرماندهی نیروی زمینی ارتش به برادر دیگری واگذار گردید. حضرت امام(ره) در حكم فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش پیرامون خدمات آن شهید سرافراز چنین فرمودند:
«با تقدیر از زحمت های طاقت فرسای سركار سرهنگ صیادشیرازی كه با تعهدكامل به اسلام و جمهوری اسلامی در طول دفاع مقدّس از هیچ گونه خدمتی به كشور اسلامی خودداری نكرده و امید است در آینده نیز در هر مقامی باشد، موفق به ادامه خدمت های ارزنده خود شود.»
سپس در 18 اردیبهشت 1366 به همراه تعدادی دیگر از فرماندهان ارتش با پیشنهاد رئیس شورای عالی دفاع و موافقت امام خمینی(ره) به درجه سرتیپی ارتقای مقام یافت. آن شهید والا مقام در مهرماه سال 1368 به درخواست رئیس ستاد فرماندهی كل نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم رهبری و فرماندهی كل قوا به سمت معاونت بازرسی ستاد فرماندهی كل نیروهای مسلح منصوب شد. امیر شجاع سپاه اسلام در شهریورماه سال 1372 با حكم فرماندهی معظم كل قوا به سمت جانشین رئیس ستاد كل نیروهای مسلح منصوب گشت. تیمسار سرتیپ صیاد شیرازی در 16 فروردین 1378 همزمان با عید خجسته غدیر با حكم مقام معظم فرماندهی كل قوا به درجه سرلشگری نایل آمد.
نقش او در ایجاد وحدت بین قوای مسلح كشور و نیروهای توانمند دفاعی و مهار دشمن و حفظ تمامیت ارضی كشور و فتح جبهه های حق علیه باطل در عملیات های ثامن الائمه طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس و دیگر عملیات های پیروزمند تا مرصاد و دفاع از حد و مرز میهن عزیز امی بر كسی پوشیده نیست.
آری دشمن زبون چنین عنصر برجسته و موثر و شخصیت كم نظیر و سرمایه عظیمی را از امت اسلام گرفت و نظام را از گرمی وجودش بیبهره ساخت و كوردلان شب پرست، خناسان روزگار و پس مانده های زخم خورده مرصاد در صبح روز 21 فروردین 78 ، فاتح بزرگ فتح المبین و بیت المقدس را آماج تیرهای كینه خود قرار دادند و قامت استوار امیر ارتش اسلام را به خاك افكندند.
روح بلند و سرفرازش در آسمانها پركشید و به آرزوی دیرینه خویش كه همانا شهادت در راه معبود و وصال معشوق بود نائل گشت. بوسه بر تابوت حامل پیكر مطهر آن شهید والا مقام توسط قلب تپنده امت اسلام، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) اوج تجلیل از مقام شامخ این شهیدعاشق و سردارعشق و تمام شهیدان گلگون كفن انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس است.
دیدگاه کاربران ...
تعداد دیدگاه : 5
کجایند مردان بی ادعا ؟!…
روحش شاد.
سلام جالب بود حتما ادامه بده
وبلاگ ما در زمینه جنگ نرم کار می کنه
اگه مایلید تبادل لینک با هم انجام بدیم
سلام و سپاس
در صورت تمایل اقدام کنید و خبر بدید
سلام…..
….با مشق شبه “”عشق به خدا بدون افسردگی!قشنگه””بروزیم….
………………..یاعلی مدد…………………….
سلام و سپاس
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.