لبیک یا خامنه ای …
5/5 - (1 امتیاز)

5/5 - (1 امتیاز)

تقدیم به عاشقان ولایت ، سربازان امام خامنه ای ….

پیش نمایش طرح (کلیک کنید)

لبیک یا خامنه ای ...

دریافت سایز اصلی  :   DOWNLOAD
 
پی نوشت : اللهم احفظ قائدنا الخامنه ای …
***

به انضمام :

توصیه‌های جدید رهبر انقلاب به نیروهای مؤمن انقلابی

بار دیگر در سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب، موضوع توجه به فعالیت‌های فرهنگی جریان‌های خودجوش مردمی در سرتاسر کشور مورد تأکید قرار گرفت. سخنرانی در حرم رضوی شاید یکی از راهبردی‌ترین سخنان سالانه‌ی ایشان است که در آن سرفصل نیازهای اساسی و اولویت‌های برنامه‌ی سالانه‌ی کشور مطرح می‌شود. رهبر انقلاب در این سخنرانی فرمودند: «این مجموعه‌های خودجوش مردمی که کار فرهنگی می‌کنند -که الان در سرتاسر کشور هزاران مجموعه‌ی خودجوش مردمی هست که دارند خودشان کار می‌کنند، خودشان فکر می‌کنند، خودشان تلاش می‌کنند و کار فرهنگی می‌کنند- روزبه‌روز باید توسعه پیدا کنند» ایشان در ادامه با خطاب قرار دادن دستگاه‌های دولتی نیز تصریح کردند: «دستگاه‌های دولتی، آنهایی که مربوط به فرهنگند، به جای اینکه آغوش خود را به روی کسانی‌که نه اسلام را قبول دارند، نه انقلاب را، نه نظام اسلامی را، نه ارزش‌های اسلامی را [باز کنند]، آغوش خود را به روی بچّه‌مسلمان‌ها، به روی جوان‌های مؤمن، به روی بچّه‌های انقلابی، به روی بچّه‌های حزب‌اللّهی باز کنند.» توصیه‌ی رهبری در این فراز دو مخاطب اصلی داشت: یکی جریا‌ن‌ها و نیروهای مؤمن و انقلابی و دیگری دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی دولتی. ایشان در سال‌های اخیر بر اهمیت فعالیت فرهنگی جوانان مؤمن انقلابی تأکید ویژه‌ای داشته‌اند. از جمله در سخنرانی نوروزی سال ۹۳ که فرمودند: «من می‌خواهم بگویم آن جوان‌هایی که در تهران، در شهرهای گوناگون، در استان‌های مختلف، در خود مشهد، در بسیاری از شهرهای دیگر کار فرهنگی می‌کنند، با اراده‌ی خودشان، با انگیزه‌ی خودشان ـ کارهای بسیار خوبی هم از آنها ناشی شده است که از بعضی از آنها ما بحمدالله اطّلاع پیدا کردیم ـ کار را هرچه می‌توانند به‌طور جدّی دنبال کنند و ادامه بدهند.» رهبر انقلاب  در کنار توصیه‌ و رهنمودی که به جوانان کرده‌اند در عرصه‌ی میدان عمل نیز از آن‌ها حمایت کرده‌اند و اجازه نداده‌اند دستگاه تبلیغاتی دشمن بتواند به راحتی اقدام کند و «پروژه نفوذ» ش را تکمیل کند. آنجا که در سخنرانی‌های مختلف خود نسبت به اظهارات برخی شخصیت‌ها و رسانه‌ها که جریان‌های مؤمن و انقلابی را به تندروی و افراطی‌گری متهم می‌کنند واکنش نشان داده و فرموده بودند: «من می‌فهمم که بعضی وقتی می‌گویند تندروی، جریان حزب‌اللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزب‌اللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ این‌ها همان کسانی هستند که با همه‌ی وجود، با همه‌ی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله‌ی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همین‌ها هستند که به میدان می‌آیند.»(۱۳۹۴/۱۰/۳۰)
رهبر انقلاب در این مدت بارها به جوانان مومن انقلابی توصیه کرده و از آن‌ها به کرات در مقابل تبلیغات دشمن حمایت کرده‌اند تا این نیروی عظیم مردمی وظیفه‌ی خود را در مقابل دشمنی که شب‌و‌روز مشغول کار است؛ به درستی انجام دهد. مسیر انقلاب اسلامی، مسیر روشنی است بنابراین «همه خودشان را آماده نگه بدارند… آماده به کار باشند… آماده‌ی حضور در میدان‌ها و عرصه‌های مختلف باشند… در مقابل این جهت‌گیری‌های دشمنان -که دشمنان ما شب و روز نمی‌شناسند- ما هم بایستی شب و روز نشناسیم و همه آماده باشیم.»(۱۳۹۴/۰۶/۱۲)
***

مطالبه جدید رهبر انقلاب از نیروهای مؤمن و انقلابی

پنج سخنرانی با یک موضوع محوری و کلیدی؛ رهبر معظم انقلاب در دیدار با پنج گروه متفاوت و البته متنوع یک هشدار و یک دغدغه را طرح می‌کنند. فعالان رسانه‌ای جهان اسلام، دولتمردان، خبرگان، اقشار مختلف مردم و فرماندهان سپاه در یک ماه گذشته همگی مخاطب یک پیام و یک هشدار واحد مشخص و روشن بوده‌اند. در میان همین هشدارها، رهبر حکیم انقلاب هم تاکید ویژه‌ای بر آمادگی شبانه‌روزی «نیروهای مؤمن، نیروهای اصیل و معتقد در سرتاسر کشور» دارند. اما ریشه این مسئله و دغدغه اصلی رهبری چیست؟

رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کردند: «دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب، در فکر نفوذ به‌خصوص نفوذ سیاسی-فرهنگی است که شناخت توطئه‌های دشمن، تقویت و استحکام روحیه‌ی انقلابی و حرکت مستمر به‌سمت تحقق آرمان‌ها این هدف را ناکام خواهد گذاشت.»

رهبر معظم انقلاب هشدار درباره «نفوذ دشمن» را یک ماه قبل و در دیدار با اعضای مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم السلام بیان کردند اما جملات بالا در دیدار با فرماندهان نهاد پاسدار تمامیت انقلاب اسلامی صریح ترین سخن ایشان، در بیان مهمترین هدف و روش دشمن و هم چنین راهکارهای مقابله با آن در تمام پنج سخنرانی اخیر بوده است. شاید به همین دلیل است که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اخیر با اعضای هیئت دولت اینچنین از نگرانی جدی خود درباره نقشه دشمن پرده بر می‌دارند: «یک نکته‌ای … که جزو نگرانی‌های من است، جزو دغدغه‌های بنده است و آن این است که ما توجّه کنیم به هدفهایی که دشمنان صریح جمهوری اسلامی در ذهن خودشان دارند میپرورانند و کارهایی که میخواهند انجام بدهند. مسلّم است که دشمنی‌های دشمنان جمهوری اسلامی از اوّل انقلاب تا حالا کاسته نشده… شیوه‌های کاری آنها تحوّل پیدا کرده؛ پیشرفت پیدا کرده؛ یک‌وقت یک‌جور دشمنی میکردند، ضربه میزدند، حالا با ابزار دیگری؛ این را نباید از نظر دور داشت. این را مطلقاً همه‌ی مسئولین… توجّه داشته باشند که ما در داخلِ نقشه‌ی طرّاحی شده‌ی دشمن قرار نگیریم و بازی نکنیم.» اما امید واهی «پایان انقلاب» و تکمیل نقشه دشمن زمانی اتفاق خواهد افتاد: «که ملت ایران تفکر انقلابی را کنار بگذارد تا قدرت خود را از دست بدهد و در نقشه‌های چند کشور زورگو که خود را جامعه‌ی جهانی می‌نامند هضم و محو شود.» خواسته‌ی کوری که از سوی نظام سلطه مطرح می‌شود: «زیرا قدرت و نفوذ ما به علت روحیه و عملکرد انقلابی است و طبعاً اگر آن را کنار بگذاریم ضعیف می‌شویم.»

اعلام وضعیت آماده‌به‌کار در سراسر کشور
این خطر نقشه دشمن، آنقدرجدی است که رهبر حکیم انقلاب چونان یک راهبر هشیار و تیزبین از همه نیروها می‌خواهند تا خود را آماده به کار شبانه‌روزی کنند: «همه آماده باشند؛ نیروهای مؤمن، نیروهای اصیل و معتقد در سرتاسر کشور -که بحمدا… اکثریّت قاطع این کشور را هم تشکیل میدهند- آماده‌به‌کار باشند. آماده‌به‌کار به معنای آماده‌ی جنگ نیست؛ یعنی هم آماده‌ی کار اقتصادی باشند، هم آماده‌ی کار فرهنگی باشند، هم آماده‌ی کار سیاسی باشند، هم آماده‌ی حضور در میدانها و عرصه‌های مختلف باشند… ما همه باید آماده باشیم. در مقابل این جهت‌گیری‌های دشمنان -که دشمنان ما شب و روز نمی‌شناسند- ما هم بایستی شب و روز نشناسیم.»(۱۲/۶/۹۴) آماده به کاری که در دیدار با فرماندهان سپاه از یک زاویه دیگر تکرار می‌شود: «آنها منتظرند که ملت و نظام خوابشان ببرد تا اهدافشان را محقق کنند اما ملت و مسئولان نمی‌گذارند امید شیطانی بیگانگان درباره‌ی به خواب رفتن ملت، در دل دشمن پا بگیرد.»وظیفه همه نیروهای انقلاب در این توصیه به آمادگی چیست و چه تکلیفی در قبال آن بر دوش آنان است؟ «باید پایه‌های تفکر و روحیه‌ی انقلابی را چنان در کشور مستحکم کنیم که هیچ چیز در ادامه‌ی این مسیر درخشان خللی ایجاد نکند.» وظیفه‌ای که اگر به درستی و با دقت انجام شود نه تنها شکستی را متوجه آن نخواهد کرد بلکه این انقلاب را در همه منطقه و بلکه دنیا صادر خواهد کرد: «بارها گفتیم، مفاهیم انقلاب و مفاهیم اسلام، مثل عطر گلهاى بهارى است؛ هیچ کسى نمیتواند جلوى آن را بگیرد؛ پخش میشود، همه‌جا میرود؛ نسیم روح‌افزا و روان‌بخشى است که همه‌جا را به خودى خود میگیرد؛ حالا جنجال کنند، دادوبیداد کنند؛ رفته، صادر شده و الان شما در کشورهاى گوناگونى ملاحظه کنید؛ این تفکّر در لبنان دارد فعّالیت میکند، در عراق دارد فعّالیت میکند… در سوریه همین‌جور، در غزّه همین‌جور، در فلسطین همین‌جور، در یمن همین‌جور، ان‌شاءا… در قدس شریف و براى نجاتِ الاقصى هم همین‌جور.»

***

اینقدر جوانان حزب‌اللهی را به اسم افراطـی نکوبند

«سعی دشمنان این است که جوان ما را لاابالی بار بیاورند، نسبت به انقلاب بی‌تفاوت بار بیاورند، روحیه‌ی حماسه و انقلابی‌گری را در او بکُشند و از بین ببرند؛ جلوی این باید ایستاد.»  این جملات حاکی از دغدغه‌ی عمیق رهبر معظم انقلاب برای جوانان انقلابی و حزب‌اللهی کشور است. دغدغه‌ای که نهیب ایشان را به مسئولان و صاحبان تریبون‌ها و رسانه‌ها به دنبال دارد: «مسئولین کشور جوان‌های انقلابی را گرامی بدارند؛ این‌ همه جوان‌های حزب‌اللهی و انقلابی را برخی از گویندگان و نویسندگان نکوبند به اسم افراطی و امثال این‌ها. جوان انقلابی را باید گرامی داشت.» (۱۳۹۴/۰۶/۱۸)

اما ریشه این مسأله در کجاست؟ چرا رهبر معظم انقلاب این‌گونه اعلام ایستادگی در برابر یک خطر بزرگ می‌کنند و بر اساس آن به برخی از مسئولان، جریان‌ها و رسانه‌های داخلی هشدار می‌دهند؟ علت این هشدارها و این خطاب‌ها را وقتی بهتر متوجه می‌شویم که به اظهارات رئیس دولت شیطان بزرگ در این زمینه مراجعه کنیم. دولتی که رهبر معظم انقلاب درباره آن می‌فرمایند: «از ابلیس بدتر است.» رئیس‌جمهور آمریکا چندی قبل در گفت‌وگو با جوانان یهودی ساکن سرزمین‌های اشغالی فلسطین و هم‌چنین جوانان آمریکایی از آرزوی بزرگ خود برای غلبه بر ملت ایران پرده بر می‌دارد؛ آرزویی که بارها اعتراف کرده از طریق حمله نظامی و فشار اقتصادی امکان تحقق آن وجود ندارد.اوباما که از طریق وب‌سایت خبری میک این گفت‌وگو را انجام می‌دهد، در برابر انتقادات جوانان یهودی و آمریکایی در خصوص توافق با ایران به عنوان کشوری که قصد نابودی اسرائیل را دارد، می‌گوید: «باید تحولی، حتی تدریجی، در داخل ایران روی دهد تا به این نتیجه برسند که شعار مرگ بر آمریکا یا انکار هولوکاست در میان رهبران این کشور یا تهدید به نابودی اسرائیل یا رساندن سلاح به حزب‌الله که در لیست گروه‌های تروریستی [!] است باعث می‌شود ایران در چشم بخش بزرگی از جهان منزوی شود.»

شاید این اظهارات گستاخانه اما صریح، بخشی از همان پروژه نفوذی است که رهبر معظم انقلاب در چند سخنرانی اخیر خود در تحلیل شرایط «پس از برجام» نسبت به آن هشدار داده بودند. اما اوباما برای تحقق این آرزوی کور خود به چه اتفاقی در داخل کشور امید بسته است؟ آیا او روی مسائل و تغییرات سیاسی داخل ایران و یا تحولات منطقه‌ای و یا حتی براندازی نظام حساب باز کرده است؟ پاسخ به این سوال منفی است. چرا که اوباما خود به روشنی پاسخ این سوال را بیان می‌کند: «این تحولات به تغییرات در صحنه‌ی سیاسی ایران و تغییر در ذهنیت رهبران این کشور بستگی خواهد داشت. شاید نسل جوان ایران این تحول را ممکن کند.» شیطان بزرگ به وضوح به ایجاد تغییرات نسلی اشاره می‌کند و امید دارد تا نسل جوان کشور، با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب همراهی نکند.

رهبر معظم انقلاب اما در همه‌ی سال‌ها و بلکه دهه‌های اخیر با اعتماد کامل به جوانان در سراسر کشور قطار انقلاب را در مسیر پر پیچ و خم شرایط کشور به پیش برده‌اند. این حقیقت را از همان روزها و ماه‌های آغازین رهبری ایشان می‌توان دید؛ آنجا که در دیدار با دانشجویان و دانش‌آموزان، به‌مناسبت سیزدهم آبان ماه در سال ۶۸ می‌فرمایند: «اینکه ما تکیه می‌کنیم بر روى نیروهاى انقلابى و نیروهاى متدین، به‌خاطر این است که ما راه طولانى در پیش داریم؛ این ملت راه طولانى در پیش دارد. هدفى که ما براى جمهورى اسلامى، بر اساس آموخته‌هاى عمومى انقلاب در نظر گرفتیم – ما که عرض می‌کنم، مراد این حقیر نیست؛ مراد، ملّت ایران و مسئولان انقلاب است؛ صاحبان انقلاب – آن هدف، هدف خیلى والایى است. هدف، ایجاد یک جامعه‌ى نمونه است. شما می‌خواهید در محدوده‌ى ایران عزیز – که از لحاظ جغرافیایى در یک نقطه‌ى بسیار حساسى از دنیا هم واقع شده است – یک جامعه‌اى بسازید که به برکت اسلام و زیر پرچم قرآن، الگو باشد؛ هم الگو از لحاظ مادّى و پیشرفت‌هاى مادّى، هم در عین حال الگو از لحاظ معنویت و از لحاظ اخلاق.»

همین حقیقت است که باعث می‌شود رهبر معظم انقلاب ۲۵ سال بعد در اردیبهشت ماه سال ۹۳ گویی نتیجه این اعتماد به جوانان مومن و انقلابی را به مردم نشان می‌دهند: «هرجایى که ما به ابتکار و استعداد جوانانمان تکیه کردیم، آنجا ناگهان مثل چشمه‌اى جوشید، شکوفا شد؛ در قضایاى مربوط به مسائل هسته‌اى، در قضایاى مربوط به مسائل دارویى، در درمان‌هاى گوناگون، در سلّول‌هاى بنیادى، در نانو، در این برنامه‌هاى صنعتىِ دفاعى، هرجایى ما سرمایه‌گذارى [کردیم] و به این نیروى جوان و علاقه‌مند و مؤمن و بااخلاص داخلى تکیه کردیم و به او ارج نهادیم، کارمان پیش رفت.»

حالا این روزها رهبر حکیم انقلاب در برابر مکر دشمن برای جوان ایرانی، حفظ روحیه انقلابی را تجویز می‌کنند: «این روحیه است که کشور را حفظ می‌کند، از کشور دفاع می‌کند؛ این روحیه است که در هنگام خطر به داد کشور می‌رسد.» تا جایی که این روحیه‌ی انقلابی برای جوانان سراسر کشور را یکی از سه عامل اقتدار و مصونیت کشور در برابر تهدیدات دشمن ارزیابی می‌کنند: «سه عامل اساسی اقتدار ملی این‌ها است: اقتصاد قوی و مقاوم، علم پیشرفته و روزافزون، و حفظ روحیه‌ی انقلابی‌گری در همه بخصوص در جوان‌ها؛ این‌ها است که می‌تواند کشور را حفظ کند؛ آن‌وقت دشمن مأیوس خواهد شد.»

***

جریان مومن حزب اللهی

یک عادتی هم در بعضی پیدا شده است که همین‌طور مدام تکرار میکنند «تندروها، تندروها»؛ خب بله، تندرَوی و کندرَوی -طرف افراط و تفریط- هر دو بد است، این معلوم است امّا [اینکه] تندروی چیست، کندروی چیست، خطّ میانه کدام است، چیزهای خیلی واضح و روشنی نیست، جزو مسائل بیّن نیست، تبیین لازم دارد. چون برای ما خیلی زیاد خبر می‌آید؛ این روزنامه‌ها و مطبوعات گوناگون را هم آدم نگاه میکند، من میفهمم که بعضی وقتی میگویند تندروی، جریان حزب‌اللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزب‌اللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه‌ی وجود، با همه‌ی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله‌ی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان می‌آیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّه‌ای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزب‌اللّهی‌ها را [وسط] بکشند، مثل قضیّه‌ی سفارت عربستان که البتّه کار بسیار بدی بود، کار غلطی بود و هرکسی کرده باشد کار غلطی است؛ جماعت مؤمن را، جوانهای انقلابی را که هم انقلابی‌اند -چون بنده با این جوانها تا حدود زیادی و از دور و نزدیک اُنس دارم- هم خیلی اوقات عقلشان و فهمشان و تعقّلشان هم از بعضی از بزرگ‌ترها خیلی بیشتر است، خوب میفهمند، خوب تحلیل میکنند، خوب مسائل را تشخیص میدهند و سینه‌چاک انقلابند، سینه‌چاک اسلامند، به این بهانه ما تضعیف کنیم که فلان قضیّه در فلان‌جا اتّفاق افتاده است که اتّفاق بدی بوده! بله، سفارت عربستان که هیچ، در سفارت انگلیس هم که چند سال پیش، آن اتّفاق افتاد، بنده بدم آمد؛ اصلاً هیچ قابل قبول نیست این‌جور عملیّات؛ این عملیّات عملیّات بسیار بدی است، به ضرر کشور و به ضرر اسلام و به ضرر همه است؛ این را بهانه قرار ندهند برای اینکه جوانهای انقلابی ما را مورد تهاجم قرار بدهن۱۳۹۴/۱۰/۳۰
***

شیعه آرت

السلام علیک یا علی بن محمد ایها الهادی النقی

دیدگاه کاربران ...

  1. توسط محسن

    سلام
    تبریک به خاطر وب خوبتون
    به ما هم سر بزنید خوشحال میشیم

  2. لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.